Noutăți și evenimente

Reţete consacrate româneşti

Salamandra oferă clienţilor săi bun gust din Maramureş! O confirmare în plus a acestui lucru şi a calităţii produselor noastre este oferită de certificarea “Reţetă consacrată românească”. Această certificare a fost obţinută pentru 3 dintre produsele Salamandra: Parizerul de vită, Cremvurstii de vită şi Cabanosul consacrat.
Parizerul de vită este un produs fabricat din carne de vită, slănină, apă, sare şi condimente naturale. Acest produs este potrivit atât pentru sandvichuri cât şi pentru mici gustări între mese. Parizerul de vită se remarcă printr-un conţinut ridicat de carne (58%) şi ingrediente naturale.
Cremvurstii conţin carne de vită, slănină şi condimente naturale; aceştia sunt fierţi în membrană artificială comenstibila şi au un gust deosebit; carnea face diferenţa!
Cabanoşii consacraţi sunt realizaţi din amestec de carne de vită şi porc. Produsul este fiert şi dublu afumat în membrană naturală comestibilă.
Certificarea “Reţetă consacrată românească” este obţinută de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Durabile doar de produsele tradiţionale, ce respectă o reţeta mai veche de 30 de ani!