Noutăți și evenimente

Picanţei Salamandra

Mergi la grătar în weekend? Pe lângă noii mici Salamandra pe care îi găseşti în magazine în 3 variante delicioase îţi recomandăm să încerci şi noii Picanţei Salamandra!
Picanţeii sunt o specialitate de cârnăciori de bere ce vor face deliciul gurmanzilor ce preferă gustul uşor picant. Cârnaţii sunt realizaţi 100% din carne de porc şi NU conţin soia, NU au potenţiatori de aromă, NU au coloranţi artificiali şi NU conţin alergeni, respectând cerinta „verde” a pieţei din acest moment. Aceştia sunt savuroşi traşi la tigaie sau incalziti pe grătar şi merg mâna în mâna la voie bună cu cei 10 Negri Mititei!
Picanţeii Salamandra sunt un produs ce se alătură gamei de produse de top al brandului Salamandra.
Produsul este fiert-afumat şi poate fi consumat şi ca atare însă gustul perfect se obţine dacă aceştia sunt incalziti pe grătar, traşi la tigaie sau băgaţi la cuptor. Pentru că sunt mici, nu sunt foarte picanţi, şi datorită ingredientelor atent selecţionate aceştia sunt potriviţi atât ca snack între mese, la ieşirile în aer liber cât şi pentru copii. Aceştia se prezintă în două variante de gramaj, de 20 de grame la dimensiunea de 6-7 cm, şi în gramaj de 50 grame la dimensiunea de 16-17 cm. Avem aceste variante deoarece dorim să oferim clienţilor noştri exact ceea îşi doresc! Gustul este acelaşi; delicios şi din Maramureş.