Noutăți și evenimente

IFE Londra 2017

În perioada 17-20 martie firma noastră a fost prezentă cu standul României la Londra, în cadrul târgului expoziţional IFE 2017. Acest târg ne-a oferit atât oportunitatea de a intra în contact cu o piaţă nouă pentru firma noastră cât şi şansa de a ne informa cu privire la cele mai noi trenduri internaţionale din domeniul alimentar.
De această dată, am ales să ne prezentăm cu Ceafă ţărănească, Muşchi File Mara – două specialităţi foarte apreciate de clienţii noştri şi români în general, Cârnaţi Ţărăneşti, binecunoscutele Jumări, Salam de Sibiu, Salam de vară uscat, Costiţă Salamandra şi multe alte bunătăţi printre care s-a numărat bineînţeles şi Slănină Extra.
În cadrul selecţiei pe care am realizat-o dintre produsele noastre premium, s-a numărat şi cel mai nou produs al companiei noastre – Este vorba despre Şuncă Afumată Salamandra, o şuncă realizată din 80% pulpă de porc, apreciată de vizitatori ca un produs deosebit atât că şi calitate cât şi ca gust.
Ne-a făcut plăcere să luăm încă o dată pulsul tendinţelor şi să vedem reacţiile companiilor la preparatele pe care le producem. Cu atât mai mult, cu cât şi ambasadorul României în Londra a fost plăcut surprins atât de produse cât şi de aranjamentul standului firmei Salamandra.
Considerăm participarea la acest târg o reuşită şi suntem fericiţi că am reuşit şi de această dată să ne impresionăm viitorii colaboratori.

Produse romanesti cu standul Romaniei la Londra.